Frøet

Alice Dyskeland Næstby

alice@nyvoll-barnehage.no

Ferdig utdannet barnehagelærer juni 2019. Vi ble kjent med Alice når hun var student og hadde praksis hos oss. Hun begynte i januar 2019, og jobbet deltid frem til ferdig utdannelse. Nå har hun 100 % stilling.

Helene Westby

helenew@nyvoll-barnehage.no

Har jobbet i barnehagen siden 2003, men med pauser for å utdanne seg både som allmennlærer og som barnehagelærer. Har videreutdanning i drama. Bidrar som praksislærer for studenter som utdanner seg ved UiS.

Siren Lunde Figved

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Er utdannet barne- og ungdomsarbeider og har vært ansatt hos oss siden 2015. Har jobbet flere år på Lille persille og flytter høsten 2020 over til Frøet.

Iren Hult

Stilling: Assistent

Begynte hos oss i 2014 etter å ha jobbet litt i barnehage fra før. Før hun fant ut at det var barnehage som var tingen jobbet hun flere år som konditor/baker.

Jonsokkoll

Annette Lavik

annette@nyvoll-barnehage.no

Var ferdig utdannet barnehagelærer i 2011, og har jobbet i Nyvoll siden 2012. I perioden 2018/2019 tok hun videreutdanning i språkarbeid i barnehage. Hun bidrar også som praksislærer for studenter fra UiS.

Sølvi Egeland Stoltenberg

solvi@nyvoll-barnehage.no

Har vært ansatt i barnehagen vår siden 2003, hadde ett pauseår og var tilbake igjen i 2005. Hun er utdannet barnehagelærer fra 2002. Har videreutdanning i PAPS. Hun tok i perioden 2017/2018 videreutdanning i veiledning og bidrar som praksislærer for studenter som studerer ved UiS.

Markus Linge Johnsen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Begynte hos oss i januar 2019 og kom da fra en stilling i Stavanger kommune. Han har også jobbet i Bergen og på Østlandet. Er utdannet barne- og ungdomsarbeider.

Charlotte Norland

Stilling: Assistent

Kom til oss i april 2019, men har tidligere jobbet i barnehage i Stavanger og Sola et par år. Før det jobbet hun flere år i butikk. Skal høsten 2020 dele seg mellom Så rart og Jonsokkoll

Phikun Rattanapanya

Stilling: Assistent

Har jobbet hos oss siden 2011 og er barnehagens "gartner". Holder orden på grønnsakshage og blomster.

Lille persille

Christel Meling Johannessen

christel@nyvoll-barnehage.no

Har jobbet hos oss siden 2013 og kom da rett fra UiS som ferdig utdannet barnehagelærer. I perioden 2017/2018 tok hun videreutdanning i veiledning og hun bidrar som praksislærer for studenter som utdanner seg til barnehagelærer ved UiS.

Helene Ravnås Vistnes

Stilling: Barnehagelærer

Har jobbet hos oss siden 2015 og var ferdig utdannet barnehagelærer samme år. Før utdannelse jobbet hun i barnehage som fagarbeider. Begynner i 100 % stilling høsten 2020 etter å ha hatt permisjon og deltidsstilling siste året.

Linda Hansen

Stilling: Barnepleier

Begynte hos oss i januar 2019 og har før det jobbet flere år i oljebransjen og restaurantbransje. Er utdannet barnepleier og kom tilbake til barnehageyrket når hun begynte hos oss.

Malin Christine Laastad

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Begynte hos oss august 2018 og hadde før det jobbet et par år i barnehager i Stavanger kommune som lærling. Er utdannet barne- og ungdomsarbeider.

Wenche Stene

Stilling: Annet

Miljøpedagog i 60 % stilling. Ny kollega som begynte hos oss august 2020- Wenche har lang erfaring fra barnehagearbeid.

Så rart

Mariann Hodnefjell

mariann@nyvoll-barnehage.no

Begynner på Så rart 17 august 2020. Er utdannet barnehagelærer og har jobbet både i Stavanger og Rennesøy. Vi gleder oss til å bli kjent med ny kollega.

Turid Torgersen

turid@nyvoll-barnehage.no

Har vært ansatt siden 2007 og var da ferdig utdannet barnehagelærer. Jobbet flere år både som dagmamma og i barnehage før hun tok utdannelsen ved UiS. Har videreutdanning i veiledning. Bidrar som praksislærer for studenter som utdanner seg til barnehagelærer ved UiS.

Hilde Knutsen

Stilling: Assistent

Ble ansatt som assistent i 2013 og hadde da jobbet flere år i butikk. Er i innspurten til å bli ferdig utdannet som barne- og ungdomsarbeider.

Aud Arem

Stilling: Assistent

Har jobbet hos oss siden 2014 og før det flere års erfaring fra andre barnehager i både Stavanger og Randaberg.

Joachim Norgren

Stilling: Assistent

Har jobbet hos oss siden 2015 og er ansatt på topp av grunnbemanning. Joachim har base på Så rart høsten 2020, men bidrar på de avdelingene som trenger hjelp og er dermed godt kjent på alle 4 avdelinger.

Charlotte Norland

Andre ansatte

Ida Serine Hole Moss

Stilling: Ressurspedagog

Er utdannet sosionom og begynte hos oss januar 2018. Bidrar som fagperson i ledergruppen sammen med barnehagelærere. Er i permisjon fra juli 2020 og frem til april 2021.

Gerd Grødem

Stilling: Kjøkkenassistent

Jobber i 70 % stilling på kjøkken og sørger for god mat til alle hver dag. Har vært hos oss siden 2007.

Silje Håvarstein

Stilling: Daglig leder
silje@nyvoll-barnehage.no

Har vært ansatt siden barnehagen ble startet i 2002. Har før det jobbet som pedagogisk leder i Sola kommune og i Bergen. Utdannet barnehagelærer fra 1993 og har gjennom årene tatt videreutdanning i barnevern, veiledning og implementeringsarbeid. Har i perioden 2017-2019 studert deltid på UiA og masterprogrammet strategisk ledelse/ Nasjonal styrerutdannelse.